• Hjälper hela företaget

  Företag

  Alltifrån det största telekombolaget till den enskilda firman så drar alla nytta av ProofX. När affärssystem inte ändras i samma takt som verksamheten så finns ProofX där som ett stöd. Beställningsformulär från återförsäljare. Interna stödfunktioner. Bokning av medarbetarsamtal. Även personalfrågor hanteras på ett enkelt sätt. Här är det endast fantasin som är begränsningen.

   

  Beställningsformulär

  På några minuter har ni ert beställningsformulär för att hantera er nya produkt. Det kan gälla ett erbjudande till era återförsäljare som ni vill kunna hantera snabbt utan att det går via e-post. Beställningsbekräftelse och information går iväg direkt.

   

  Inbjudan till seminarier med begränsat antal platser.

  Årets event för era kunder hanteras smidigt via ProofX. Antalet tillgängliga platser håller ProofX koll på. Bekräftelse e-post skickas ut direkt. Låt dem som bokar få ändra sig och boka om utan att behöva ringa.

 • Klarar hela kommunen

  Offentlig verksamhet

  Här visar ProofX sin fulla styrka. Ni kan låta alla anställda inom den offentliga verksamheten få tillgång till ProofX. Alla enheter har nytta av verktyget. Allt från inventering av kompetens till medborgarenkät till att bjuda in kollegor till ett lunchmöte.

   

  Kompetensinventering där användaren själv kan uppdatera sina uppgifter.

  Kompetensinventering där användaren själv kan uppdatera sina uppgifter. Varför ett separat system för kompetensinventering när ProofX kan användas på ett enkelt och effektivt sätt. De anställda har egna inloggningar och på så sätt kan alla hantera sin egen komptens. Alltifrån vilka körkort man har till universitetsutbildningar och specialistkompetenser.

   

  Beställning av trycksaker

  Alltifrån visitkort till trycksaker kan ni hantera i ProofX. Ett formulär där ni med logikens hjälp kan se till att informationen kommer in och vem som skall stå för kostnaderna. Låt respondenten bifoga sin PDF och tryckeriet har all information som behövs. Enkelt, smidigt och flexibelt.

 • Lättare administration, mindre kaos

  Utbildning & Skola

  Inom utbildning och skolvärlden finns det stort behov av datainsamling. Alla lappar som skickas hem med barnen kan ersättas av ProofX. Lovblanketter med information om vilka dagar som är lediga, bokning av samtal med föräldrarna. Ta tempen på klassen och se vad eleverna tycker om skolan just nu!

   

  Lovhantering

  All e-post och lappar undanbedes! Allt får en bra struktur för att kunna planera in personalbehov och göra närvarolistor.

   

  Bokning av föräldrarsamtal

  Låt föräldrarna välja de tider som finns tillgängliga efter sitt behov. Låt dem boka om och ändra. Låt systemet skicka ut aviseringar till båda föräldrarna vid bokning.

 • Utvärdering utan stress

  Hotell

  Fånga era gästers synpunkter om hotellet! Låt dem beställa frukost via ett formulär. Allt går samlat ner till receptionen. Vill ni kvalitetssäkra städningen och göra uppföljning av minibaren. Några enkla formulär ökar er kontroll och er effektivitet.

   

  Inrapportering av minibaren

  Låt personalen rapportera in vad som har tagits ur ett visst hotellrum. Receptionen kan direkt se vad som skall kompletteras på hotellnotan.

   

  Städrapport

  Efter hand som rummen städats av kan personalen kvalitetssäkra via sin smartphone och receptionen vet att rummet är klart.

 • Mer tid för det viktiga

  Ridklubbar, handbollsklubbar, fotbollsklubbar...

  Inom föreningslivet går stor del av arbetsinsatsen till administrativt arbete. Med ProofX så kan ni åter fokusera på kärnverksamheten och låta administrationen bli enklare. Låt föreningsmedlemmarna själva rapportera in sina träningspass. Anmälningar till tävlingar och till andra aktiviteter. Boka hästar eller boka andra arrangemang. Begränsa tillgången till vissa aktiviter och låt medlemmarna själva ändra där det passar. Allt som får bort e-postkorrespondens underlättar.

   

  Bokning av häst

  Är det dags för en vår tur i solen? Låt medlemmarna själva boka sin häst! Alla ser vilka som är lediga på vilken dag.

   

  Medlemsansökan

  ProofX ser till att dina potentiella medlemmar fyller i alla nödvändiga uppgifter och att de hamnar i en överskådlig lista från början. Enkelt och effektivt!

 • Godare grannar

  Bostadsrättsföreningar

  Hantera felanmälningar och ha möjlighet att snabbt få in synpunkter från medlemmarna. I större föreningar kan det vara viktigt att man har uppdaterade kontaktuppgifter till medlemmarna. I ProofX kan respondenten själva ändra sina uppgifter så att ni alltid har tillgång till den senaste informationen.

   

  Kontaktinformation

  Medlemmar byter mailadress, telefonnummer och annan information. Håll ett enkelt register som era medlemmar själva ändrar i.

   

  Felanmälan

  Felanmälan kan ta mycket tid från styrelsemedlemmarna. Med ProofX styr ni enkelt upp de felanmälningar som ni vill lägga på extern förvaltning och de ni vill lägga på intern.